2510833557 Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού 148, Καβάλα

Όροι

Τόλιας Ιωάννης
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Καβάλα


 

Σχετικά μ'εμάς:

Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Volkswagen Group, Smart, Mercedes για τις περιοχές της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Πολυετής εμπειρία, άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Mercedes και Smart με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το Συνεργείο του κυρίου Ιωάννη Τόλια στην Καβάλα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα σημεία βελτιώσεων σε όλη την Ελλάδα. Ο κύριος Χρύσανθος Τόλιας (πατερας του Ιωάννη) αποφοίτησε με το πτυχίο διδασκαλίας μηχανικών αυτοκινήτου (KfzMeister) στην Στουτγάρδη Γερμανίας.

 

Κατά την μακρόχρονη παραμονή του στην Γερμανία είχε την δυνατότητα να ασχοληθεί με τις βελτιώσεις και τους αγώνες των αυτοκινήτων όντας ο ίδιος μηχανικός και αγωνιζόμενος. Η εμπειρία του και η γνώση αυτή έχει μεταδοθεί στον γιο του Γιάννη ο οποίος ειδικεύετε στις βελτιώσεις του Volkswagen Group και ειδικότερα στο Scirocco.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο κύριος Χρύσανθος ίδρυσε το 1997 το συνεργείο πρότυπο, το οποίο το 2013 ανέλαβε ο γιός του, Γιάννης. Σας περιμένουμε  να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει το αυτοκίνητό σας λειτουργόντας ως γενικό συνεργείο αυτοκινήτων.